Haftasonu Tenceretv'de Asuman'da kahvaltıdaydık,
Ankaralı bloggerlar olarak çok keyifli bir gün geçirdik Asuman'ın atölyesinde,
@ankaraetkinlik @saglıklıyaşamkocu @madamstiletto @oburcan @buralıolmayan @yemekyolculuğu @iskandinavevim @mavianne (instagram adresleri)

Tam anlamıyla lezzet şöleniydi kahvaltı masası,
Antakya ve Adıyaman mutfağının en lezzetli yiyecekleri arzı endam ediyordu,
Neler yoktu ki,
Keçi ve inek karışımı Adıyaman'ın suda servis edilen peyniri, 
İtalyan ekmeği Focaccia, 
El yapımı birbirinden enfes reçeller en ilgimi çeken kumkuat reçeli oldu, ilk kez denedim tadı harikaydı,
Dövmeç; Adıyaman işi közlenmiş sebzeler sarımsakla beraber dövüldükten sonra kavruluyor
Antakya mutfağından Sürk; çökeleğin çeşitli baharatlarla iyice yoğrulmasıyla oluyor,
El açması ıspanaklı Antakya böreği,
Haşhaşlı Çörek,
İstiridye mantarlı ılık salata, 
Kocaman bir meyve tabağı,
Tatlı olarak da elmalı kek ve Tiriliçe,
Asuman'ın 10 parmağında 10 marifet var,
Yemek eğitmeni ve yemek danışmanı, atölyesinde yemek çekimleri yapıyor,
yemek kursları veriyor, menü danışmanlığı veriyor
Öyle güzel şeyler yapıyor ki burada anlatmayla yetinmeyeceğim,
Çok yakında onunla yaptığımız röportajı yayınlayacağım,
Asuman'a  0 505 467 00 88 telefonla ulaşabilirsiniz...
Asumancığım ellerine sağlık
Mükemmel ev sahipliğin için,
Veee günün sürprizi olarak o su gibi sesinle bize söylediğin türkü ve şarkılar için,
Yüreğine sağlık....

1 Yorumlar