Çevre Etkinliği ve ÇOSEV'in 12. yıl kutlamaları

Ankara/MUTLU GÜN | 16/03/2007 | mavianne / ANKARA

Çevre Etkinliği ve ÇOSEV'in 12. yıl kutlamaları  © 16/03/2007 http://www.sendeyolla.com/ © 16/03/2007 http://www.sendeyolla.com/
ÇOSEV Bir Avuç Gönüllü

Ziraat Bankası Lokalinde 16 Mart'ta düzenlenecek olan ÇOSEV'in 12. yıl kutlamasına tüm gönüllüler ve çocuklar katılacak. Ayrıntılı bilgiye "http://www.cosev.org" sayfasından ulaşabilirsiniz.

ÇOSEV'in amacını gönüllüler şu şekilde ifade ediyolar;

Ankara-Atatürk Çocuk Yuvasi'nda yaşamlarını devam ettirmekte olan çocuklarımızın kendileriyle ve çevreleriyle barışık, tüm olumsuzluklara rağmen sevmeyi, karşılıklı saygıyı öğrenen ve bunu yaşamında uygulayabilen, özgüveni olan, farkındalığını geliştirebilen, sorumluluk sahibi bireyler olmalarına katkıda bulunmak. Bu şekilde dış dünyayla tanıştıklarında "farklı" değil "güzellikleriyle farkedilen" olmalarını istiyoruz. Bunu onlara zorla değil örnek olarak verebileceğimizin de farkında olarak sık sık kendimizi bu yönde eğitebilmeye, davranışlarımızla bu yönde alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz.. Dolayısıyla galiba biz de çocuklarla birlikte büyüyoruz. Çalışmalarımız Atatürk Çocuk Yuvası ile sınırlı değil. İlgilendiğimiz çocuklar büyüyüp genç olduklarında Yetiştirme Yurtlarına gidiyorlar. Onlarla bağımızı koparmamaya çalışıyoruz. Bu gençlerden kimileri "Genç Gönüllü" olarak bizlerle etkinliklerimize katılıyorlar. Umudumuz; düşüncelerimiz doğrultusunda birlikte daha iyiye gitmek olacaktir.

0 Yorumlar